top of page

Aromaterapija za pse

Dragi čitatelji i ljubitelji prirodnog načina. Ako imate psa već ste se uvjerili da posjet veterinaru izgleda slično kao posjet doktoru opće prakse, red antibiotika, red kortikosteroida, kemija, kemija, kemija i vrlo površan pristup problemu. Psi pate, zatrovani su kao i ljudi, ta nježna, odana bića prepuštena su našim izborima, jer ne mogu sami izliječiti sebe i trpe.

Što možemo učiniti? Možemo im pružiti ono što ništa ne košta a to je ljubav, pažnju, direktan pogled, duge šetnje u divljini na suncu i zraku, igru, šetnje bez povodca na slobodnim mjestima, što prirodniju hranu i naposlijetku prirodnu njegu.

šampon za sjajnu dlaku i dobar miris

Bilo da je riječ o njezi tijela, usta, zuba; ili odabira repelenta protiv buha i krpelja ili odabira sredstava za preventivu; a često i liječenje- BIRAJTE PRIRODNO!

Već je provjerena činjenica da aromaterapija jako dobro djeluje na pse; životinje općenito. Oni su bića njuha, što ih čini savršeno podatnim za terapije esencijama provjerenih, kvalitetnih eteričnih ulja koja pažljivim miješanjem mogu uspješno riješiti većinu problema vašeg ljubimca.

Njihova koža je tanja od naše što ih čini jako prijemčivima za dermalnu upotrebu mješavina eteričnih ulja i baznih ulja u svrhu preventive i liječenja.

mješavina protiv buha i krpelja
antialergijski sprej
miks za opuštanje
pripravak za hotspot i dermatitis

Povjerite nam povjerenje, javite se s problemima i zajedno ćemo izraditi odličan pripravak baš za problem vašeg ljubimca. Konzulacije su besplatne.

Ostavite poruku u kontakt rubrici ili nazovite na telefon 099 8315131, a svakako povirite među već pripremljene pripravke za inspiraciju...

Zaštitite vaše ljubimce od petardi koje će postati sve bučnije u periodu koji slijedi, smirite ih s malo lavandinog ulja u aromalampicama i volite ih još više. ne zaboravite poklončić i za njih staviti pod bor.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page