top of page

Aromamasaža - "putovanje u nepoznato"

Evo već dvije pune godine masiram ljude iz cijelog svijeta...otvara mi se jedan sasvim novi svijet. Tjelesno...Tijelo hram naše duše, al toliko zanemaren hram, bez oltara i bez ceremonija i bez slavljeničkih odaja i bez intimnih prostorija ljepote i mira, ...kod većine tijelo je zaboravljena masa kostiju mišića i organa koja trpi...poput naše majke Zemlje.

Tijelo je predmet masaže ili tretmana...ruke su tek alat ili kanal...eterična ulja su vozilo...

Eterična ulja...samo jedna njihova kap može sadržavati na desetke kilograma nekog cvijeta, travke ili ploda...sigurna sam da je u procesu dobivanja te dragocjene tekućine jedan dio duše biljke otišao i u boćicu...poput Aladina...čeka da netko bočicu otvori i da kaže svoje želje.

Aromaterapeut ili maser otvara bočice i radi čarobnu mješavinu uvijek različitu, koristeći znanje i intuiciju, osluškujući što mu šapću bića s kojima se svakodnevno druži - iz bočica...

Evo već dvije godine masiram i skoro uvijek na kraju jedne seanse čujem..."ja sam otputovala, nisam bila ovdje, gdje ste me to odveli, čarobno, tako nježno al snažno..."

Kuda odu moji klijenti dok ih masiram?

aromamasaža kaštela

Vjerujem da otputuju, vjerujem da dodirujući uspavane dijelove tijela probudimo sjećanja koja su bila i koja će tek biti, budimo boli i radosti, čežnje i snove,...mazeći se s uljima mazimo onaj intimni, nježni, zaboravljeni dio sebe,...ja samo pratim tok priče, držim ritam, i hvatam okvire da se priča ne raspe izvan korica, da bude sigurno i mekano i ugodno i polako pratim povratak u tu i sada.

Volim masažu...volim putovanja...i volim svoje prijatelje - u mirisnim bočicama

Fitoaromastudio - studio za aromaputovanja

Dobrodošli u čudesan svijet aromaterapije!

Javite se s povjerenjem

Mojca

0955499643

Aroma masaža 60 min 130kn

Hotstone masaža 60 min 160kn

Raindrop masaža + vitaflex 60 min 160kn

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page